XXII НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО КЛИНИЧНА ХОМЕОПАТИЯ

“ДИХАТЕЛНИ АЛЕРГИИ И ИМУНИТЕТ.

ВЪЗМОЖНОСТИ НА ХОМЕОПАТИЧНАТА ТЕРАПИЯ.”

Несебър, 31.V. – 2.VI.2024

XXII НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО КЛИНИЧНА ХОМЕОПАТИЯ

“ДИХАТЕЛНИ АЛЕРГИИ И ИМУНИТЕТ.

ВЪЗМОЖНОСТИ НА ХОМЕОПАТИЧНАТА ТЕРАПИЯ.”

Дати

31.05. 2024 - 02.06.2024

Локация

хотел Сол Несебър Палас, Несебър

За конференцията

Повече от две десетилетия Националната Конференция по Клинична хомеопатия с международно участие е най-големият форум по темите за приложението на клиничната хомеопатия и развитието ѝ като дисциплина от лекари в България и региона. По време на провеждането ѝ ще се запознаете със съвременните подходи, както и ще обмените клиничен опит с колеги и лектори. Тази година събитието е посветено на дихателни алергии и имунитет, и възможности на хомеопатичната терапия.

Форумът е достъпен за лекари и фармацевти с хомеопатична квалификация.

 

Дати на провеждане: 31 МАЙ – 2 ЮНИ 2024г.

Място на провеждане: Конгресна зала “Нептун”, хотел Сол Несебър Палас, Несебър

За кого е предназначенa научната конференция

XXII Национална Конференция по Клинична Хомеопатия ще събере лекари хомеопати и водещи специалисти от различни терапевтични области, работещи с дихателни алергии и ще демонстрира възможностите на мултидисциплинарния подход в грижата за алергичния пациент.

Ще бъде предоставена най-съвременна информация за здравните рискове свързани с дихателните алергии, като основен акцент ще са етиологията, епигенетичните фактори, съвременните концепции за терапия и възможностите на хомеопатията в лечението. Терапевтичните подходи ще бъдат обсъдени от гледна точка на интегративната медицина и в частност – на хомеопатичната практика.

В научната програма са включени лекции от водещи специалисти, постерна сесия с представяне и обсъждане на клинични случаи и кръгла маса на експерта – нов интерактивен подход за споделяне на добра медицинска практика.

Научната програма на форума е насочени към лекари и фармацевти с хомеопатична квалификация.

Конференцията наближава!

дни
часове
минути
секунди

Спонсори

Организатори

Партньори